Wie

wie zijn wij

Platform voor bedrijven in orthopedische schoentechniek.

Wat

Wat doen wij

Samenbrengen van bedrijven om elkaar te inspireren.

Waar

Waar zitten wij

Diverse locaties verspreid door heel Nederland.

Wij lopen met u mee

Een kleine blaar kan al veel last bezorgen, waardoor het lopen moeilijker en pijnlijker wordt. Gelukkig is dit van tijdelijke aard, maar wanneer uw voetklachten blijvend zijn, is het lopen elke dag weer een uitdaging. U gaat uw houding aanpassen om uw voeten zoveel mogelijk te ontzien, waardoor rug-, nek- en knieklachten kunnen ontstaan.

Wij lopen graag met u mee door onze website, om u te informeren  over de bedrijven die aangesloten zijn bij het platform Looppunt. Zij zijn gespecialiseerd in het bieden van oplossingen bij chronische voetklachten.

Blijf niet langer lopen met lastige, pijnlijke en vermoeide voeten, maar ervaar hoe het beter kan.

Deze bedrijven zijn al aangesloten!

De  bedrijven die aangesloten zijn bij Looppunt  hebben contracten met alle zorgverzekeraars. Hierdoor bent u verzekerd van goede en professionele zorg.

Wanneer u in aanmerking komt voor vergoeding uit de basisverzekering dan wordt de aanvraagprocedure en  de financiële afhandeling met uw zorgverzekeraar voor u verzorgd.

De bedrijven beschikken over een geaccrediteerd kwaliteitscertificaat van de SEMH. Er wordt gewerkt volgens de bedrijfs/beroepsgroep protocollen. Hieronder vindt u de vestigingen die aangesloten zijn bij Looppunt.